– Webstep er et medlem vi har ønsket oss lenge, og endelig kan vi si at de er en del av laget vårt! Deres visjoner og verdier er helt i tråd med våre, og jeg er overbevist om at vi med dem på laget kan jobbe for å styrke teknologihovedstaden Trondheim ytterligere, sier Line Berg fra Trondheim Tech Port. 

Webstep er et medlem vi har ønsket oss lenge, og endelig kan vi si at de er en del av laget vårt!
– Line Berg, Trondheim Tech Port

Webstep er et konsulentselskap som fokuserer på samspillet mellom mennesker og teknologi, med en imponerende portefølje av kunder og prosjekter. De har avdelinger i 6 norske byer, og omsatte i fjor for en milliard kroner. 

– Trondheim Tech Port treffer oss perfekt hjemme. Digitalisering er hjertet i det vi driver med i Webstep. Innovasjonskraft gjennom samarbeid er vår arbeidsdag og hverdag. Dette brenner vi for. Visjonen vår er å utvikle morgendagen til beste for brukere, selskaper og samfunn. Og her har vi mye å by på, også innen Trondheim Tech Ports satsingsområder helse, energi og hav, sier Dagfinn Haslebrekk, avdelingsdirektør for Webstep i Trondheim.

Webstep er allerede engasjerte i økosystemet, og bruker gjerne av sin kompetanse til å løfte andre opp og frem. For tiden jobber de med helsestartupen Bulbitech.

– De er nå midt i den kritiske fasen, der produksjonen av et produkt deres kunder ønsker, skal skaleres opp slik at selskapet tjener penger. Vi bistår dem med å kvalitetssikre og fremskynde denne suksessen, forteller Haslebrekk.

– Trondheim Tech Port treffer oss perfekt hjemme. Digitalisering er hjertet i det vi driver med i Webstep.
– Dagfinn Haslebrekk, Webstep

I godt selskap

Webstep stiller seg i rekken av spennende nye medlemmer i Trondheim Tech Port de siste månedene, sammen med Sopra Steria, Norsk helsenett og Bekk. Er din bedrift også interessert i å bli med på laget? Send oss en mail på hei@trondheimtechport.no